Как можем да се предпазим по време на епидемия?

- Apr 10, 2020-

Как можем да се предпазим по време на епидемия?

1. Минимизирайте излитанията

2. Лична защита и хигиена

(1) Излезте и носите маска. Носете медицински хирургически маски или N95 маски, когато излизате на обществени места, търсене на медицинско лечение и като обществен транспорт.

(2) Поддържайте хигиената на ръцете през цялото време. Намаляване на контактите с обществени блага и части на обществени места; след връщане от обществени места, след кашлица, покриване на ръцете, преди хранене, измиване на ръцете с течен сапун или сапун течаща вода, или използване на безалкохолна течност за ръчно миене; когато не сте сигурни дали ръцете са чисти , Избягвайте да докосвате устата, носа и очите си; когато кихате или кашля, покрийте устата и носа си с лакътните си дрехи.


3. Поддържане на добра хигиена и здравословни навици

(1) Отворете прозорците често и проветрявайте често.

(2) Членовете на семейството не споделят кърпи, поддържат домакински и посуда чисти, сухи дрехи и юргани.

(3) Ако не плюете, секретите на устата и носа ви трябва да бъдат увити в хартиени кърпи и да се изхвърлят в покрита кофа за боклук.

(4) Обърнете внимание на храненето и упражнявайте умерено.

(5) Не докосвайте, не купувайте и не яжте диви животни (т.е. дивеч); се опитват да се избегне отива не на пазара, който продава живи животни (домашни птици, морски дарове, диви животни и т.н.).

(6) Домашно приготвени термометри, медицински хирургически маски или маски N95, битови дезинфекция доставки и други материали.

11

Ако трябва да закупите различни видовеМаскив големи количества, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Информация за контакт

Mailbox:sales@rongxinbio.com на предприятието

Skype:sales@rongxinbio.com

Какво се случва:+86-18729210590