Как упражненията за коремен мускул са най-ефективни?

- Nov 08, 2019-

Как да упражнявате коремни мускули е много методи за упражнения. Разбира се, ефектът от упражненията на всеки метод също е добър. Някои хора обаче не знаят какви методи за упражняване на коремните мускули. Какви са методите за упражнения? Вярвам, че има някои хора. Все още. И така, как упражненията за коремен мускул работят най-ефективно? Нека да разгледаме как да упражняваме!

Седнете

Най-класическото трениращо действие за коремен мускул, основната му роля в горната част на корема; ръцете са поставени в задната част на мозъка по време на упражнение, движението не може да помогне на тялото да огъне шията по време на упражнение, общо 3 групи, всяка група 10 до 12 пъти Позволено е 30-секундно прекъсване между всяка група.

Повдигане на лежащите крака

Легналият крак се повдига в долната част на корема и долната част на гърба. За начинаещи или такива със слаба сила на талията е възможно да се огъват краката, за да се направи това, за да се намали трудността; заслужава да се отбележи, че когато краката са подгънати Докоснете земята. Необходими са общо 3 групи от 10 до 12 пъти, като между всяка група е разрешен период на почивка от 30 секунди.

25


Хонг Конг Rongxin Bio-Tech Co., Ltd , Ако имате нужда от стероиди с висока чистота, hgh, моля, свържете се с мен.

QQ图片20170315140316.jpg


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298