Как да увеличите мускулното тегло?

- Aug 02, 2019-

Много хора винаги се притесняват от теглото си. Някои се надяват, че могат да бъдат по-леки, други са тънки, изглеждат твърде тънки, искат да качат тегло, така че хората да бъдат по-слънчеви и по-здрави.

Как да увеличите мускулното тегло? Първото нещо, което трябва да бъде ясно е, че просто яденето на повече ще увеличи само мазнините, а упражненията + разумната диета е ключът към наддаването на тегло. Следните са специфични начини за натрупване на тегло:

1. Високоинтензивно анаеробно упражнение

Анаеробното упражнение се отнася до силова тренировка. Силовите тренировки могат да унищожат мускулните влакна и да ги накарат да растат отново, като по този начин стават по-мазни. Анаеробните упражнения като цяло са по-уморени, по-трудно се спазват, така че, 2 до 3 пъти силови тренировки всяка седмица, всеки път повече от 1 час, ефектът ще бъде по-добър.

2. Редовни аеробни упражнения

Ако правите анаеробни упражнения на сляпо, хората бързо ще се уморяват. На втория ден след анаеробното упражнение може да се извършва аеробно упражнение за увеличаване на капацитета на белите дробове и ускоряване на кръвообращението. Аеробните упражнения могат да подобрят физическата годност и да дадат възможност на хората да тренират за по-дълги периоди от време.

Ежедневно упражнение плюс hgh , ще имате перфектно тяло след 2 месеца.

10


QQ图片20170315140316.jpg


Хонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd.   би ви осигурил високо качество, висока чистота

KIGTROPIN HGH   , Бърза доставка и най-добри услуги.


Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298