Как да получавам посещаващи клиенти?

- Nov 24, 2017-

Всеки обикновено отдава голямо значение на посещенията на чуждестранни клиенти. Всъщност приемът също е много умел. Повечето внимание към детайлите ще остави много добро впечатление у гостите за бъдещето, за да добави повече от успешно разбиране на сътрудничеството.

2465934.jpg

Първо нека поговорим за общия прием:

Когато гостите идват в компанията, ние го отвеждаме в конферентната зала или място в залата, може да пожелаем да попитаме: Мога ли да ви донеса нещо за пиене? (Искате ли да пиете нещо?) Или просто: кафе или чай? (Кафе или чай?) Като цяло много от нашите гости са заети със своите графици в Китай, закусват прибързано, а някои ресторанти нямат кафе сутрин, което е много трудно за тях. (Колкото и да се захващаме за работа, без да си мием зъбите сутрин) Ако можете да вземете чаша кафе, преди официално да говорите за бизнес, това не само ще ви помогне да се освежите, но и ще се почувстват много щастливи. Разбира се, не много чужденци обичат разтворимо кафе, точно както ние не сме много любители на чая. Ако е вода, бутилираната минерална вода е най-добрата. (Чужденците се застъпват за здравето по-силно от нас)

201191916314930855.jpgХонг Конг Rongxin Biotech Co., Ltd.     би ви осигурил висококачествени стероидни продукти с висока чистота, бърза доставка и най-добри услуги.

Когато сте във фитнес, нуждите на тестостерон енантат Сустанон 250 , тренболон енантат , оксиметолон (анадрол)   Са повече от обикновени.

Ако имате нужда от   jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh или друга марка hgh, добре дошли в запитването от моята компания.

Trenbolone Enanthate_.jpgKigtropin.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944