Rongxin Bio-Tech Ко ООД (HK) Корпоративна култура

- Jul 21, 2017-

1. (Социална отговорност)

Ние застъпваме социалната отговорност на предприятието, допринасяме за развитието на предприятията, които допринасят за общността, за насърчаване на социалния напредък и подобряването на околната среда; Ние уважавахме индивидуалното чувство за социална отговорност, насърчихме служителите да допринесат за обществото, се надявахме служителите да станат добър пример за гражданите.

2. (Клиент на първо място)

Ние сме силно загрижени за всяка от нуждите на клиентите, чрез технологични иновации и качествени услуги, които продължават да надхвърлят очакванията на клиентите, да придадат на клиентите постоянна стойност; "Успех на клиента, ние успеем" е нашето вечно преследване!

3. (мечтател)

Ние сме мечтатели, оставаме оживени и постоянно установяваме по-високи цели, отговаряме на предизвикателствата и постигаме идеал.

4. (Почтеност и ангажираност)

Обърнете внимание на ангажимента, спазвайте обещанието си Това е крайъгълният камък на развитието на бизнеса.

Ние се придържаме към справедливостта, коректността и доверието към професионалните ни убеждения на нашите клиенти и партньори; Ние създаваме лоялна, честна, равна, отворена и прагматична работна среда за нашите служители.

5. (положително отношение)

Ние имаме доверие, смелост и страст да посрещнем предизвикателството, с положително отношение към живота, да преодолеем трудностите; Пионерство, предприемчивост, обединени, борба, стремеж към успех и твърдо убеждение, за да ни окуражите винаги да напредваме напред!

6. (Pride)

Масанори здраве, до съвършенство, ние правим всичко, за всяка връзка, се стремим към съвършенство, целта на възвишените, постоянно отвъд, да създаваме стойност, стремеж към самореализация и върховна чест.

ini.jpg

680692732_859522935.jpg

Информация за връзка

Enterprise mailbox: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944