Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) Фирмен профил

- May 12, 2017-

Нашата история

Rongxin Bio-tech co., Ltd се фокусира върху най-висококачествените стериодни хормони и API. Ние сме производител, специализиран в стероидни хормони от няколко години в Китай. Сега нашите продукти се продават по целия свят, всички клиенти харесват качеството на нашите продукти.

Нашата фабрика:

Основана през 2009 г., Хонконг RongXin Bio-Tech Co., Ltd започна само с една мисия: да изнесе на света химически най-чистите анаболни стериоди прахове, хормон на човешкия растеж, пептидите и API на човешкия растеж.

 

Нашите продукти се радват на значителен глобален растеж през последните няколко години, като стратегически се привеждат в съответствие с утвърдени дистрибутори в Азия и извън нея.

 

Със световната централа със седалище в Хонг Конг, ние се ангажираме да доставяме продукти с най-високо качество на фармацевтични продукти, които станаха синоним на нашата марка и репутация. Ние непрекъснато се фокусираме върху подобряването както на стандарта на нашия продукт, така и на нашия бизнес.


Нашите продукти се произвеждат в нашите съвременни добри производствени практики (GMP), за да се гарантира оптимално качество. Rongxin bio-tech също е в съответствие с изискванията на ISO 9001, за да гарантира, че всички аспекти на нашите операции спазват най-високите стандарти за качество.

QQ图片20170512114157.jpg

Нашият продукт

Rongxin биотехнологични co., Ltd продукти включва следното:

1, стероидни хормони, като продукти от серия Тестостерон, стероиди от серията Boldenone, стероиди от серията Nandrolone, стероиди от серията Trenbolone и така нататък.
2, човешки растежен хормон и пептиден хормон.
3, API и междинни продукти на стероидни хормони.
4API и междинни продукти.
5, Хормони за изгаряне на мазнини
6, Лечение на рак Анти естроген стероиди хормон сурови прахове

Всички наши продуктиИнформация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895Ако сте доволни от нашите продукти, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идвайки с високо качество, висококачествените соматропинови продукти за продажба трябва да са най-добрият ви избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро горещите продукти за продажба от нас.