Спрете доставката в рамките на една седмица.

- Jan 25, 2021-

важна забележка:

Поради пристигането на китайската Нова година, ще имаме двуседмичен празник, което ще доведе до невъзможност да се организира доставката. Имаме още една седмица да изпратим стоката преди празниците.

Според известието на спедитора, логистичният транспорт ще спре транспорта в края на януари и планира да възобнови транспорта в края на февруари. Възможно е да не е възможно да се организира доставката за един месец. Ако имате план за покупка в края на януари или началото на февруари, предлагаме да организирате поръчката сега, а след плащането възможно най-скоро ще организираме доставката за Вас преди празника на пролетния фестивал. Това няма да забави бизнеса Вии жизнения цикъл на клиентите.

Някои клиенти може да не са в състояние да се регистрират за пакети навреме поради национална епидемия контрол и контрол, което води до твърде дълъг срок за доставка. Затова препоръчваме клиентите да закупят предварително и да си запазят известно време за получаване.

Поради въздействието на епидемията тази година, предприятията на много клиенти бяха силно засегнати. Също така разбираме трудностите на клиентите, така че ако имате някакви нужди, моля да ни уведомите. Ние сме готови да ви предоставим добри цени и услуги.

initpintu_

Ако трябва да закупите HGH,Стероидпрах., моля свържете се с нас:

Информация за контакт:
Ентърпрайз mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298