Лятото е тук, искате ли да имате перфектен коремен мускул?

- May 17, 2019-

През лятото във фитнеса наскоро се появи голям брой фитнес бели. Те имат мечтата за шест опаковки от абс и не успяват да видят резултатите от няколко дни.

В началото на упражнението трябва да определим целите си: да увеличим мускулите или да намалим мазнините. Има много детски обувки, които ми казват, че искат да увеличат мускулите, като същевременно намаляват мазнините. Моят отговор е невъзможен! Поради мускулния прием, калориите, които консумираме са> консумираните калории. Когато губите мазнини, количеството калории, които консумирате, е <изразходвана> Има разлики в степента на придобиване на енергия между двете. Следователно рибата и мечката не могат да имат и двете, нито загуба на мазнини, нито мускулна печалба.

Когато става въпрос за този въпрос, е необходимо да се разбере аеробни упражнения и анаеробни упражнения. Аеробните упражнения и анаеробните упражнения са две понятия във физиологията на упражненията. Те са две различни форми на упражнения и ефектите от упражненията върху човешкото тяло също са различни.

Просто казано, анаеробното упражнение се отнася до високоскоростно и интензивно упражнение на мускула в "аноксично" състояние. Повечето от анаеробните упражнения са с високо интензивно, моментно упражнение, така че е трудно да продължи дълго време, а времето за премахване на умората също е бавно. Отнема от 48 до 72 часа, за да се възстановите. Например: гири, тренировка на екипировка за мряна, спринт и т.н.

Аеробните упражнения се отнасят до физически упражнения, извършвани от човешкото тяло с достатъчно количество кислород. Той може да засили сърдечната и белодробната функция на човешкото тяло и ефективно да намали съдържанието на телесни мазнини. Продължителността на упражнението се контролира за около 30 ~ 40 минути, а интензивността на упражнението е средна или горна. Например: плуване, бягане, прескачане и т.н.

2015010815233623fd2

Маршрут за загуба на мазнини:


Поставете основната енергия на аеробни упражнения, допълнени от тренировка с дъмбели с мряна, за да предотвратите мускулна релаксация. 4 до 5 тренировки седмично. Правете анаеробни упражнения първо преди всяко упражнение, след това правете аеробни упражнения.


Ако наистина не искате да правите анаеробни тренировки, можете да изберете да бягате на празен стомах сутрин и тренировъчният ефект ще бъде по-добър.


Увеличете мускулния път:


2 до 3 пъти седмично, аеробни. 4 ~ 5 пъти локално трениране на мускули (гръдни рамене и крака), не може да се практикува сляпо само за една част.

146734350441600643

Ако имате нужда от стероиди , hgh, пептидни продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен.


QQ图片20170315140316.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298