Влиянието на епидемията върху външнотърговската индустрия? Как да отговорим?

- Mar 27, 2020-

Новата коронавирусна епидемия представлява голямо предизвикателство за нашата външнотърговска индустрия. Как да се справим с въздействието на епидемията върху външната търговия обективно, рационално и правилно, тества всеки от нас.


На 31 януари СЗО ще обяви нова епидемия от коронавирусна пневмония като спешна ситуация за общественото здравеопазване от международна загриженост. Обявата не повлия на схващането на чуждите купувачи за доставки от Китай. Съобщението имаше малко влияние върху трафика и запитванията. Следователно, от макро перспектива, не е нужно да изпадаме в паника.


Сред задграничните клиенти, които са закупили стоки, 6% от тях се притесняват от вируса в стоките, 35% от тях са изразили чакането си и 59% от тях са изразили своето разбиране и доверие към нас. Според задълбочен анализ, 6% от тези клиенти имат определени характеристики, или говорят много ясно или грубо, или има някакво неприятно сътрудничество или просто започват да си сътрудничат.


Разбира се, трябва да видим и определени трудности. Изправени сме пред недостиг на доставки. Фабриката няма да стартира. След старта на проекта, тъй като производствените задачи са пълни, се очаква разходите да нараснат и може да има случаи, в които стоките може да не са налични. И поради въздействието на политиките, той ще бъде изправен пред продължителен цикъл на митническото освобождаване.


Поради въздействието на епидемията имаме различни проблеми, но винаги настояваме да осигурим на клиентите задоволителни продукти и услуги. Така че, ако имате някакви нужди, моля свържете се с нас.

Стероидни прах , hgh , пептидни продукти се предлагат от склад.

20

QQ图片20170315140316.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298