Какво представляват пептидите

- Aug 03, 2018-

Какво представляват пептидите?

Първо, трябва да започнем с науката: Пептидите са фрагменти от протеини. Сами по себе си пептидите са изградени от аминокиселини. Когато аминокиселините се комбинират в определени образувания, те създават специфични пептиди (и има стотици пептиди), а когато пептидите се образуват по определен начин, те произвеждат специфични протеини.

IGF-1LR3.jpg

Протеините са основните градивни елементи на кожата. Без пептиди кожата не остава непокътната и резултатът е загуба на твърдост, поява на бръчки, промяна на текстурата и кожа, която не отскача назад, както преди.


Това, което е толкова завладяващо за пептидите, е, че обилните изследвания ясно показват, че всеки от тях работи по много специфични начини, за да се насочи към точно нужда от грижа за кожата. Те също така учат кожата да прави това, което е необходимо, за да помогне за съживяването на тези градивни елементи, което може да помогне за възраждането на стареещата кожа.

MII 2.jpg


Хонг Конг Rongxin Bio-Tech Ко ООД За да Ви осигурим висококачествени пептиди с висока чистота (cjc 1295, GHRP-2, PEG MGF, Melanotan 2 , и скоро нататък)

Ако се интересувате от нашите продукти, моля свържете се с нас.


QQ图片20170315140316.jpg

Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944