Какви са ползите от редовните упражнения за тялото?

- Oct 18, 2019-

1. Насърчаване на растежа и развитието на подрастващите

Редовните упражнения могат да насърчават растежа и развитието на подрастващите. Защото по време на упражнения скелетните мускули се нуждаят от много кръв и тази кръв съдържа много кислород и хранителни вещества, а метаболизмът е енергичен. От друга страна, хрущялът непрекъснато се търка по време на тренировка. Екструзия, клетките продължават да се делят и продължават да се костят, така че костите постепенно стават дебели и дълги, така че хората, които настояват да спортуват, са по-дълги от хората, които не обичат спорта, а развитието на крайниците е сравнително добре, т.е. пропорции.

2. Забавяне на стареенето

Упоритостта във физически упражнения може да регулира функцията на нервната система, да ускори нервния рефлекс, да принуди сърцето да бие, да увеличи изхода на кръвта и да увеличи мускулната сила; и упражнявайте повече кислород, така че упражнението може да упражнява дихателните мускули и да забави дихателната система. Стареенето, като същевременно насърчава вътрешния метаболизъм и висцералната функция на тялото, ефективно забавя стареенето.


3. Увеличете способността да се противопоставя на студ и топлина

В долната част на таламуса на човека има център за регулиране на телесната температура, който може да балансира производството на топлина и разсейването на топлината в тялото според промените на външната топлина и студ. Придържането към упражнения може да увеличи чувствителността на центъра за регулиране на телесната температура и да регулира телесната температура по-бързо и точно, като по този начин повиши способността на тялото да се съпротивлява на студ и топлина. Бягането на дълги разстояния, къпането със студена вода, слънчевите бани, плуването, кънките на лед, ски и други спортове са много полезни в борбата със студа и жегата.


4. Бодибилдинг

При упражняване мускулите на цялото тяло ще се движат. Чрез промените в мускулите може да се оформи красивата форма на тялото. По време на процеса на контракция мускулите се променят от количествени в качествени, настъпват серия от промени и мускулите претърпяват серия от промени по време на процеса на свиване. Сгъстяване, при което захарта, протеините, минералното съдържание постепенно се увеличава, мускулният обем се увеличава, повърхностната изпъкналост, по-пълна и мощна.


5. Превенция и лечение на заболяванията

Устойчивостта във физически упражнения може да засили способността на нервната система да се бори с болестите, да засили функцията на вътрешни органи като сърдечно-белодробна и ендокринна, да направи метаболизма по-енергичен, да подобри хранителния статус, да засили хематопоетичната функция на организма и да увеличи броя на червените кръвни клетки , бели кръвни клетки и антитела срещу бактерии в кръвта. Повишена устойчивост към различни заболявания и инфекциозни заболявания.

35

Хонг Конг Rongxin Bio-Tech Co., Ltd , Ако имате нужда от стероиди с висока чистота, hgh, моля, свържете се с мен.

QQ图片20170315140316.jpg


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298