Каква е правилната фитнес последователност за фитнеса?

- Aug 16, 2019-

много никой знае, че имаме много внимание, когато сме във фитнеса, като фитнес последователността, а правилният ред на фитнес е много важен, защото правилният ред е от полза за хората, тогава правилният ред на фитнес фитнес, аз вярвам, че все още има много хора, които знаят. И така, каква е правилната фитнес последователност за фитнес залата? Не го прави погрешно

1. Загряването е предпоставката

Говорейки за правилната фитнес последователност във фитнеса, е много необходима стъпка за загряване преди тренировка. Загряващите упражнения могат постепенно да приспособяват тялото към състоянието на тренировка и да избягват инциденти като спазми или навяхвания по време на тренировка. Препоръчва се да започнете с 10-часово загряване с аеробни фитнес уреди или джогинг за 15 минути, което е много добре.


2. Провеждат се упражнения за сила

За тези, които трябва да натрупат мускули или да отслабнат, трябва да упражняват сила след загряване. Те могат да използват собственото си ежедневно оборудване за упражнения, за да се съсредоточат върху 30 ~ 45 минути силови тренировки върху определен мускул на тялото. Той може да играе роля при загуба на тегло и растеж на мускулите и може да бъде ефективен в случай на силно насочване.


3. Разтягане и отпускане

При правилната фитнес последователност на фитнеса стречингът и релаксацията са необходима стъпка след упражнения. След извършване на целенасочена силова тренировка, упражняващият също се нуждае от оборудване за аеробни упражнения за 10 ~ 15 минути аеробни упражнения. Отпускането на мускулите ви може да предотврати проблеми като мускулна болезненост след това.

За да имате по-добра мускулна сила, препоръчваме ви да комбинирате инжекции rentropin hgh и тестостерон .

SUSTANON 250

rentropinQQ图片20170315140316.jpg

Информация за връзка:

Enterprise пощенска кутия : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298