Какво е въздействието на епидемията върху външната търговия?

- Nov 20, 2020-

С пристигането на зимата епидемията в много европейски страни се възстанови, а новите случаи рязко нарастват всеки ден. И така, какво е въздействието на епидемията върху външната търговия?

Новата коронавирусна епидемия постави много предизвикателства пред нашата външнотърговска индустрия. Как да се справим с въздействието на епидемията върху външната търговия обективно, рационално и правилно е тест за всеки един от нас във външната търговия.


На 31 януари СЗО ще обяви огнището на пневмония на новата коронавирусна инфекция като спешна медицинска помощ от международно значение. Съдейки по данните за трафика и запитванията извън SEM, данните за външния трафик и запитвания, предоставени от Made-in-China.com от 1 януари до 4 февруари 2020 г., както и 117 примерни данни на външнотърговски компании, събрани през предходния период , това съобщение прави Това не е засегнало чуждестранните купувачи' възприемането на покупки от Китай и въздействието на това съобщение върху трафика и запитванията е минимално. Следователно, от макро гледна точка, вие не' не трябва да се паникьосвате.


35

Без значение какво, ние работим и обслужваме клиентите с готовност.

Моля, свържете се с мен, ако имате нова поръчка.


Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298