Какви проблеми трябва да обърнете внимание в летния фитнес?

- May 24, 2019-

Много хора не обичат летните спортове. Поради повишаване на температурата, те ще изпитат умора, недостиг на въздух и световъртеж по време на тренировка. Експертите казват, че такива симптоми често се появяват не поради температура, а поради физически упражнения, време и дори физическа годност.


Когато температурата се повиши, същата интензивност на упражненията, пулсът на хората ще бъде по-бърз. Когато хората се използват за климатизирани стаи и са свикнали да използват автомобили, потните жлези, кожата и сърцето са по-малко толерантни към топлина. Такива хора трябва да засилят своето упражнение, за да се подобри тяхната толерантност към топлина.

263915-140I0152514

Времето за упражнения също е много особено. Много хора избират сутрешните упражнения. Всъщност концентрацията на въглероден диоксид във въздуха е висока сутрин и е трудно да се диша достатъчно кислород. Освен това, след нощен сън, вискозитетът на човешкото тяло е сравнително голям сутрин, потокът не е гладък, съчетан с топлината на деня, водата в тялото се изпарява повече, а сутрешното упражнение е твърде рано, което лесно води до сърдечно-съдови заболявания. Има много вредни вещества като азотни оксиди и олово във въздуха близо до земята. Когато тренирате рано, ще вдишате повече вредни вещества, когато упражнявате дълбоко. Ако продължавате дълго време, ще изпитате умора, задух, замаяност и възпаление на трахеята и гърлото.


Ето защо, лятото може да започне от малко-интензивни упражнения, натрупващи различни "малки спортове" всеки ден, като плуване, игра на тенис, бадминтон, бягане, бързо ходене и т.н., тези еднократни потребление на по-малко физическа фитнес, ниска техническа изисквания, изисквания за ниско време, Възможно е също така да се натрупват пясък в кула, която е подходяща за лятото.

44724-12020Q1045597


Ако се нуждаете отСтероидиHghПептидпродукти, моля не се колебайте да се свържете с мен.


QQ图片20170315140316.jpg

Информация за контакт:

Корпоративна пощенска кутия:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:(186-18191385298)