Когато епидемията е тежка, как могат да реагират чуждите страни на Коледа?

- Dec 25, 2020-

Епидемията продължава. За да приветстват Коледа, повечето държави и региони допълнително засилиха мерките за предотвратяване на епидемии, а някои страни също приеха хуманни и подходящи политики за релаксация:

Поради ответната епидемия британското правителство, в съответствие с новите разпоредби за предотвратяване на епидемии, изисква хората в Лондон и Югоизточна Англия да останат у дома, освен по наложителни причини като работа; хората не могат да се събират по време на коледния празник и могат да общуват само на открито. В районите, където нивото на епидемична профилактика в Англия не е било подобрено до ниво 4, по време на Коледа се допускат до 3 семейни събирания. Вярвам, че в разгара на несгодите можем по-добре да оценим ценните моменти от това събиране. Кметът на Лондон Садик Хан каза: "Това е най-тежката Коледа, пред която градът ни е изправен от Втората световна война".

Тазгодишно коледно събитие също е доста "епидемия". В търговски център в Бразилия, ролята на Дядо Коледа взаимодейства с хората в "кристалната топка", за да се намали контактът и да се намали рискът от инфекция. След "затварянето на града" в Лондон, Англия, въпреки че все още има хора, които пазаруват за Коледа на пазара на Queen's Road в Лондон, разстоянието между хората е повече от 2 метра.

Пожелавам на всички Весела Коледа, безопасна и здрава!

5EMO__3XLM{N70PZN`ZDK%O__

Всички наши продукти имат намалени цени по време на коледните празници. Ако се интересувате от закупуване на HGH, Моля, свържете се с нас за стероидни продукти.

Информация за контакт:
Ентърпрайз mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298