Защо доставката е бавна? Китайски фестивал за пазаруване Double Eleven

- Nov 12, 2020-

На 11 ноември е фестивалът за карнавал Double Eleven на China', който се отнася до мащабен ден на карнавала за промоция на пазаруване, представен от електронна търговия в Китай. От 1 октомври 2009 г. празникът в средата на есента и фестивалът в средата на есента бяха отбелязани заедно. На 11 ноември всяка година големите уебсайтове за електронна търговия, представени от Tmall, JD.com и Suning.com, обикновено използват този ден за извършване на големи. За да увеличи продажбите, той постепенно се превърна в най-големия търговски промоционален карнавал в Интернет в Китай.


GG quot; Double Eleven" не само кара компаниите за електронна търговия да се интересуват от промоции, дори операторите са започнали да се занимават с промоционални дейности. Alibaba Group Holdings Co., Ltd. подаде заявление за регистрация на търговска марка за" Double Eleven" с Националната служба за търговските марки на 1 ноември 2011 г. и получи изключителното право върху търговската марка на 28 декември 2012 г. В края на октомври 2014 г. Alibaba публикува известие. Said Ali Group получи" Double Eleven" регистрирана търговска марка.


Много хора ще купуват неща през този ден и колетите ще бъдат транспортирани чрез експресна логистика. Всички причини експресната доставка да избухне, което ще се отрази и на нашия транспорт, така че ако направите поръчка наскоро, моля да ни простите за изпращането

Имаме и преференциални цени за скорошни поръчки.

Този път отстъпката е много силна, ако се интересувате от закупуване на нашите продукти, моля свържете се с нас.

Информация за връзка:

Корпоративна пощенска кутия: sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298