99.5% Чистота Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Добавки за бодибилдинг Сурови стероидни прахове

Информация за продукта
Наименование на продукта: Drostanolone Enanthate.
Молекулна формула: C40H52O4
CAS №: 472-61-145
Изследване: 99%
Място на произход: RongXin, Китай
Стандарт за качество: Предприятие стандарт
Чистота: 99% прах
Клас: Фармацевтичен клас
Опаковка: В фолио или барабан.
Описание: Бял или почти бял кристален прах
MOQ (Мин. Количество поръчка): 10 грама.
Производство: RongXin
Чат сега

Информация за продукта

99.5% Чистота Дростанолон Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Добавки за бодибилдинг Сурови стероидни прахове


Информация за продукта

Наименование на продукта : Drostanolone Enanthate.

Молекулна формула : C40H52O4

CAS №: 472-61-145

Изследване: 99%

Място на произход : RongXin, Китай

Стандарт за качество: Предприятие стандарт

Псевдоним: Дростанолон; Мастерон енан, двувантонолон енантат.

MW: 416.64

Чистота: 99% прах

Клас: Фармацевтичен клас

Опаковка : В фолио или барабан.

Описание: Бял или почти бял кристален прах

MOQ (Мин. Количество поръчка) : 10 грама.

Производство: RongXin

Употреба: Фармацевтичен материал, стероиден хормон, анаболин. Като мъжки хормон и анаболни хормони. Ключови думи: бодибилдинг, стероиден хормон, суров материал на прах.

k.jpg

Описание на продукта

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) е дихидротестостерон (DHT), базиран на анаболен стероид. Дростанолонът е просто структурно променен хормона на DHT. Промяната съществува чрез добавянето на метилова група на въглеродна позиция 2. Това гарантира, че хормонът не страда от метаболитна разпада, причинена от ензима 3-хидроксистероид дехидрогеназа, намиращ се в скелетната мускулатура. Тази проста структурна промяна също прави хормона много по-анаболен и това ни дава Drostanolone. След като хормонът е създаден, променен от DHT, тогава е прикрепен естер и в този случай присъединеният естер е Enanthate. Enanthate не е стероид или лекарство, а нищо повече от инструмент за измерване на времето, използван за лекарство.


Както и при Masteron Propionate, Masteron Enanthate е добре известен като един от единствените анаболни стероиди, които носят силни анти-естрогенни свойства. Този анаболен стероид не може да повиши нивата на естроген; В действителност, тя действително може да намали нивата на естроген в организма. Поради тази причина Drostanolone е бил успешен при лечението на рак на гърдата, като комбинацията от Drostanolone и Tamoxifen е много често срещано в продължение на много години. Бодибилдърите приветстват тази особеност, тъй като естрогенът често е трудно да се контролира с много стероиди и по-ниски нива на естроген, което често води до по-твърд и по-дефиниран външен вид по време на фазата на рязане.


Masteron Enanthate притежава някои от най-заблуждаващите анаболни и андрогенни оценки за всеки анаболен стероид, въпреки че не е толкова заблуждаващ като Halotestin и Anavar. Дростанолонът има афинитет на свързване към андрогенния рецептор, който е пет пъти по-голям от тестостерона, което не само дава по-твърд вид, но може да има и положително въздействие върху загубата на мазнини. Всички анаболни стероиди могат да спомогнат за подобряване на метаболизма, но тези със силен афинитет на свързване с андроген могат да окажат влияние върху директната липолиза.


Ако искате добро качество на Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), изберете Rongxin Company.


Предимства на Masteron-Enanthate (прах)

1, Ползите от Masteron-Enanthate до голяма степен могат да бъдат обобщени в три думи, постно и твърдо. За усилвателя на производителността и извън пациента с рак на гърдата до голяма степен той ще бъде само подобрители на производителността на природата на културизма, които допълват с Masteron на първо място, тъй като той е отличен физика, трансформиращ стероида, но това не е чудо в бутилката. Макар че има доста слаб андрогенен рейтинг, историята, която разказва, е доста по-различна, тъй като ще го закара доста добре. Освен това, както е по своята същност, Masteron-Enanthate въздейства върху цялостната метаболитна активност чрез директно стимулиране на липолизата; Не, това не е единственият стероид, който има такива предимства, нито пък е най-силният, но в голяма степен това са предимствата.


2, тъй като Masteron-Enanthate наистина служи само за целта на накланяне и втвърдяване, вие обикновено ще виждате само стероидите, използвани в конкурентния културизъм свят и от тези на подобряване на характера на природата, които го правят само, за да изглеждат и да се чувстват по-добре; Фитнес плъх. Няма да намерите много от Masteron, който да се използва в атлетичния свят на изпълнение; Няма голяма цел за футболния или бейзболния играч или за други спортисти; Разбира се, някои от тях могат да се разхождат с Masteron, но повечето ще изберат други анаболици, които служат на тяхната цел. Въпреки това, за бодибилдъна този анаболен стероид може да бъде разликата между първото и второто място в шоуто; В края на краищата, докато има много фактори, които да бъдат успешни бодибилдъри на сцената твърдост и крайна слабост са две от основните проблеми. В крайна сметка това е един от малкото анаболни андрогенни стероиди, които почти можем да наречем чист стероид за бодибилдинг. --- От компанията RongXin.


Конкурентно предимство на Rongxin Bio-Tech за Вас:

付款 .png


Как да извършите поръчките си?

流程 .png

Пакет и съхранение


bzt.jpg

Нашите сертификати

QQ 图片 20170315140316.jpg

Нашата фабрика

Аз 哦 .jpg

Информация за връзка

Enterprise mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Ако сте доволни от нашата 99,5% чистота drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 bodybuilding добавки сурови стероидни прахове, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Високото качество на продуктите за соматропин за продажба трябва да бъде вашият най-добър избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро продуктите за гореща продажба от нас.

Запитване