Гореща продажба 99.5% Чистота Оксандролон (Anavar) CAS53-39-4 Културизъм Безопасно бяло прахове Анаболни стероиди

Основна информация за продукта:
Име: Oxandrolone Steroid.
Псевдоним: Anavar, anavar powders,
CAS №: 53-39-4
Einecs No: 200-172-9
MF: C19H30O3
MW: 306.44
Чистота: 99%
Клас: Фармацевтичен клас
Чат сега

Информация за продукта

Гореща продажба 99,5% чистота Oxandrolone (Anavar) CAS53-39-4 Културизъм Безопасно бяло прахове Анаболни стероиди


Информация за продукта

Основна информация за продукта:

Име: Oxandrolone Steroid.
Псевдоним: Anavar, anavar powders,
CAS №: 53-39-4
Einecs No: 200-172-9
MF: C19H30O3
MW: 306.44

Чистота: 99%

Клас: Фармацевтичен клас

Опаковка: В фолио или барабан.

Външен вид: бял или почти бял кристален прах

MOQ (Мин. Количество поръчка): 10 грама.

Производство: RongXin

Употреба: Фармацевтичен материал, стероиден хормон, анаболин. Като мъжки хормон и анаболни хормони.

k.jpg

Описание на продукта

Oxandrolone (Anavar) е едновременно анаболен стероид и притежава всички свойства на андрогенното лекарство. Действията на Oxandrolone са подобни на тестостерона. Но Anavar често се нарича слаб тестостерон. Има две предимства в сравнение с другите стероиди. Първо, тя не се превръща в естроген и не повлиява значително хипоталамусния хипофизен тракт при ниски дози. Това означава, че тъй като не се разгражда до естроген, мъжете няма да развият разширяването на гърдите. Второ, защото не засяга хипофизната ос на хипофизата. Дозата не засяга подтискането на тестостерона. Това означава, че индивидът, който взема Anavar няма да има такива странични ефекти като загуба на либидо, импотентност или тестикуларна атрофия - признаци, които обикновено се наблюдават при други анаболни стероиди.

Oxandrolone (Anavar) е популярен анаболен стероид, който въпреки че често се счита за лек, е доста мощен. Слабата класификация, която мнозина са склонни да я даде, се дължи на изключително високия му праг на толерантност. Както мъжете, така и жените нормално могат да понесат този стероид доста добре. Всъщност това е единственият най-женски приятелски анаболен стероид на пазара. Това може да накара много хора да приемат, че стероидът няма да бъде достатъчно силен за тях и макар че не е силна маса, насърчаваща стероидите, тя може да бъде изключително полезна за мъжкия спортист, когато се използва по правилните причини.

 

Methandienone / Dianabol Предимства

1, Един от най-известните стероиди от всички тях е оксандролон. Това е по-често известно като Anavar, тъй като това е било нейната търговска марка, когато фармацевтичната компания "Сеарл" я пуска през 1964 г. Тя предлага няколко терапевтични свойства, които са били открити през годините.

2, Той помага на хората да наддават на тегло. Загубата на тегло често е резултат от някаква хирургическа операция или заболяване като СПИН.

3, прегледите на Anavar, написани от лекарите, също така са заявили, че помагат при лечението на остеопороза. Той подпомага костната плътност и също така противодейства на част от остеопорозния страничен ефект на кортикостероидите, използвани като лекарства.

4, Той също помага при лечение на хепатит.

5, Помага на децата, които може да имат проблеми в растежа и развитието си.

6 Проучванията показват също, че помага при лечението на жертвите на изгаряне.


Конкурентно предимство на Rongxin Bio-Tech за вас

付款 .png


Как да извършите поръчките си?

流程 .png

Пакет и съхранение

bzt.jpg

Доставка и плащане

initp.jpg

Нашите сертификати

QQ 图片 20170315140316.jpg

Нашата фабрика

Аз 哦 .jpg

Информация за връзка

Enterprise mailbox: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590


Ако сте доволни от нашата гореща продажба 99.5% чистота oxandrolone (anavar) cas53-39-4 bodybuilding безопасно бели прахообразни анаболни стероиди, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Високото качество на продуктите за соматропин за продажба трябва да бъде вашият най-добър избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро продуктите за гореща продажба от нас.

Запитване