Тестостерон CAS58-22-0

Име: Тестостеронова основа.

CAS номер: 58-22-0

Молекулярна формула: C19H28O2

Молекулно тегло: 288.43

Чистота: ≥99%

Характери: Бели прахове, неразтворими във вода и разтворими в алкохол.

Цена: фабрична цена.

Време за доставка: Денят след плащането.

Възможност за доставка: Достатъчно запас

Външен вид: Бял или почти бял кристален прах
Чат сега

Информация за продукта

Тестостерон CAS58-22-0

Информация за продукта:

Име: Тестостеронова основа.

CAS номер: 58-22-0

Молекулярна формула: C19H28O2
Молекулно тегло: 288.43
Чистота: ≥99%
Характери: Бели прахове, неразтворими във вода и разтворими в алкохол.
Цена: фабрична цена.
Подробности за опаковката: Опаковане според подреждането на поръчките на клиента.
Плащане: T / T; Western Union; Money Gram; Банков превод.

Време за доставка: Денят след плащането.
Възможност за доставка: Достатъчно запас

Клас: Фармацевтичен клас

Външен вид: Бял или почти бял кристален прах

MOQ (минимално количество за поръчка): 10грама.

Производство: RongXin

Употреба: Фармацевтичен материал, стероиден хормон, анаболин. Като мъжки хормон и анаболни хормони.
Описание на продукта:


Приложения:

Тестостеронът е стероиден хормон от групата на андрогените и се среща при хора и други гръбначни животни. При хората и други бозайници тестостеронът се секретира предимно от тестисите на мъжете и в по-малка степен от яйчниците на жените. Малки количества се секретират и от надбъбречните жлези. Той е основният мъжки полов хормон и анаболен стероид.

По принцип андрогените насърчават протеиновия синтез и растежа на тези тъкани с андрогенни рецептори. Тестостероновите ефекти могат да бъдат класифицирани като вирилизиращи и анаболни, въпреки че разграничаването е донякъде изкуствено, тъй като много от ефектите могат да се считат и за двете.

Описание на продукта:

Тестостеронът принадлежи към клас хормони, известни като андрогени; всъщност това е основният андрогенен хормон. Сам по себе си много мощен хормон, тестостеронът е до голяма степен отговорен за развитието на тестисите и простатата, както и развитието на мускулната тъкан, костната плътност и здравина. Отвъд тези основни функции, тестостеронът е като цяло задължителен за цялостното ни общо здраве и благосъстояние; ниските нива на тестостерон могат не само да повлияят отрицателно на мускулната и костната сила, но могат да повлияят отрицателно на нашето състояние на ума.

Докато е член на андрогенния клас на стероидни хормони, тестостеронът също е силно анаболен. Както андрогенен, така и анаболен, както всички стероидни хормони, тестостеронът се произвежда от холестерол и до голяма степен се регулира по отношение на производството чрез лутеинизиращи хормони (LH) и фоликулостимулиращи хормони (FSH). Регулирани от LH и FSH, за да се освободят тези хормони, първо трябва да се стимулира хипофизната жлеза, за да се постигне тази цел; веднъж постигнати и LH и FSH се освобождават, се постига стимулация на тестисите, като по този начин се предизвиква производството на тестостерон. Както лесно можете да видите, колкото и тестисите да са в производството на тестостерон, хипофизната жлеза е от еднакво значение; без адекватна функция на хипофизата не може да се получи естествено производство на тестостерон.


Тестостероновите стериоди, включително тестостерон пропионат, тестостерон ципионат, ТЕЦ .... и толкова много продукти. Къде се продава тестостерон стероид? цена на едро на тестостерон, защото ние сме професионалната супериера на фабрика за тестостерон.


testosterone base 35Конкурентно предимство на компанията Rongxin Bio-Tech

付款.png


Съвети за фитнес ~~


Спинингът е един от най-популярните спортове във фитнеса!

Най-голямата характеристика на въртящия се велосипед е, че чувствате, че можете да освободите енергията, която се е съхранявала дълго време, което води до чувство за постижение. Не само може да намали мазнините, но и да подобри сърдечната и белодробната функция.

Много хора обаче ще изпаднат в някакви недоразумения, когато правят упражнение за въртене! Особено момичета!

Чувството за колоездене практикува две заблуди

Заблуда 1: Ще се превърне ли карането на велосипед в слон?

Можете да отидете при треньорите за въртящи се велосипеди, които имат дългогодишен опит в тренировките. Тяхната здрава форма ще ви подскаже, че не си' няма да се притеснявате за въртене на велосипеди, за да ви направи" голям Mac" ;.

Много момичета са особено притеснени, че колоездачната аеробика ще удебели краката им. Всъщност подобни страхове всъщност са излишни. Непрекъснатото каране с висока честота и ниска сила е невъзможно да се достигне царството, което прави краката ви по-дебели!

Не всеки спорт ще ви направи мускулести! Културистът получава такива мускули след усилени тренировки!


Първо, защо мислите, че краката на велосипеда ще станат по-дебели? Защото сте измамени!

1. Илюзия, просто илюзия

Някои хора чувстват, че краката им са много уморени, когато карат колело. Ако се чувстват стегнати, те мислят, че краката са GG; дълги и дебели&;. Всъщност това е просто илюзия, просто илюзия.

Много момичета си мислят защо ще карат колелата си и имат дебели крака. Казвам ви, че просто краката са претоварени след тренировка, което кара мускулите да се подуват и веднага се намалява до първоначалното състояние на следващия ден. По същество мускулите почти не растат (или много малко количество растеж ...). Препоръчително е да записвате собствените си данни за обиколката. Рулетката няма да лъже!

2, силата е погрешно, аеробни упражнения не са дълги мускули!

Високоинтензивните и интензивни анаеробни упражнения могат да доведат до нарастване на мускулите, което е резултат от дебели крака. Аеробните упражнения консумират захар, мазнини и аминокиселини в тялото, което само намалява излишните мазнини. Телетата на спринтьора са много здрави. Маратонците са много слаби. Защото повечето от тях са аеробни упражнения.

Мускулите не са толкова дълги, колкото искате, можете да растете дълго (момичетата се раждат с по-малко мъжки хормони). 99% от момичетата смятат, че растат мускули, всъщност са дебели. Момчетата, които ходят на фитнес, ще трябва да работят усилено в продължение на година и половина, за да видят резултатите!

Обърнете внимание на времето и скоростта на колоездене. Бавни аеробни упражнения

Методът за избягване на удебеляване на краката трябва да възприеме колоездене с ниска интензивност при аеробни упражнения (избягване на експлозивно каране на спринт), характеризиращо се с ниска интензивност, ритъм и продължителност. Обърнете внимание на времето и скоростта, когато карате велосипед. Като цяло отнема най-малко 30 минути за аеробни упражнения и не повече от един час. Скоростта не трябва да бъде прекалено бърза и сърдечната честота трябва да се контролира в рамките на сърдечната честота при аеробни упражнения, но не трябва да бъде твърде бавна, в противен случай няма да може да упражнява.

Аеробна сърдечна честота: (220 години) × (60% -80%).

Напротив: много хора са станали по-слаби след период на обучение по колоездене! Защото общият им процент мазнини е спаднал! Частично естествено ще бъде тесен кръг


Заблуда 2: Има ли повече пот, толкова повече можете да отслабнете?

Всъщност това, което трябва да се намали, е мазнините, а не влагата. Отделянето на много пот всъщност представлява загуба на телесна вода и не означава непременно, че телесните мазнини се консумират в големи количества.

Изпотяването е начинът, по който тялото регулира телесната температура! Въпреки че разграждането на мазнините ще доведе до малко влага, но не много! Основният фактор, който определя колко се изпотявате, е температурата около вас! През лятото, стоейки на едно място, изпотявайки се, вагинално и изпотявайки се, но това не означава, че консумирате много калории! Липсата на пот през зимния фитнес не означава, че не сте на работа!
Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hot Tags: Тестостерон CAS58-22-0, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, покупка, соматропин, гореща продажба, продажба

Запитване

Може да харесаш също