KN95 маска за лице

Голямо предлагане на маски KN95, медицински маски, детски медицински маски, защитни маски.
Чат сега

Информация за продукта

KN95 маска за лице

Описание на продукта:

GG quot; KN95" е стандартът за продукти за дихателна защита GB2626-2006, издаден от Националното бюро за надзор на качеството, инспекция и карантина и Националния комитет за управление на стандартизацията, а не конкретно наименование на продукта. Докато отговаря на стандарта KN95 и преминава стандарта GB2626-2006 за продукти за дихателна защита, може да се нарече" KN95 тип маска" ;.


В стандарта GB2626-2006, KN95 е стандартът за защита от прах, който е евтин и лесен за възприемане от свързани прахови индустрии. Маските N95 се използват за професионална дихателна защита, включително някои прахови частици (като прах, дим и други немаслени частици).


Най-голямата характеристика на маската KN95 е, че тя може да предотврати капчична инфекция, причинена от телесната течност на пациента' Размерът на капчиците е от 1 до 5 микрона в диаметър. Американската администрация по безопасност и здраве при работа (OSHA) изисква от медицинските институции медицинските работници, изложени на туберкулоза, да носят маски над N952.jpg

a888124556994ff281162b87159a70c7

Избор на маски

1. Изберете правилния тип маска


Медицинските защитни маски трябва да бъдат първият избор за медицинските работници, а обикновените обезмасляващи марлеви маски трябва да бъдат първият избор за обикновените граждани, които да използват в ежедневието си. При специални случаи, като посещение на лекари и посещение на пациенти, е по-добре обикновените граждани да избират медицински маски.


Материалите, използвани за маски, трябва да са без миризми и безвредни за човешкото тяло, особено тези, които са в контакт с човешкото лице. Те трябва да не са дразнещи и алергични.


2. Изберете редовен производител


За превенция на грипа обикновено избираме обикновени обезмаслени марлеви маски или медицински защитни маски, които трябва да бъдат закупени от различни търговски обекти на законно оперирани медицински магазини или от производители със здравни лицензи или сертификати за регистрация на медицински изделия.


3. Изберете квалифицирани маски


При избора на маска зависи от това дали на опаковката има търговско наименование, дали има информация за производителя или доставчика, дали има сертификат за маска или инструкции за употреба. Маските за еднократна употреба трябва да имат еднократна индикация, а медицинските защитни маски за многократна употреба трябва да бъдат маркирани с метод за стерилизация. По принцип обикновените марлеви маски трябва да бъдат маркирани като нормални или дезинфекцирани.


4. Дон' не забравяйте да проверите външния вид, когато избирате маска


Това е проблем, който сме склонни да игнорираме при избора на маска. На първо място, трябва да проверим дали опаковката на маската е пълна и дали е повредена. На повърхността на маската не трябва да има дупки или петна. Медицинските защитни маски не трябва да имат клапани за издишване. За стегнати дъгови маски страничният диаметър е не по-малък от 14 cm, а надлъжният диаметър не е по-малък от 14 cm; дължината на медицинската защитна правоъгълна маска е не по-малка от 17cm, а ширината не по-малка от 17cm; дължината на обикновената обезмасляваща марлена маска е не по-малка от 17 см, ширината не по-малка от 13 см, броят не трябва да бъде по-малък от 12 слоя. Освен това трябва да напомним на всички, че ако изберете медицинска маска, не забравяйте да имате щипка за нос. Щипката за нос е направена от огъващ се пластмасов материал и дължината е не по-малка от 8,5 см.


фабрика

222
сертификат:

Изображение на продукта:
Приети резервации: медицински маски за еднократна употреба, детски медицински маски за еднократна употреба, маски KN95.

Повече от 60 производствени линии, 15 000 квадратни цеха на 100 000 нива без прах. Независими опаковки, разтопен материал в пълен материал, стандарти за управление на хранителни заводи. Италия CE, FDA, ISO завършен

За бутици потърсете" Snow of the Peak"

Желая на света мир и мир на всички!


Ако трябва да закупите маски, моля не се колебайте да се свържете с нас.


Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hot Tags: KN95 маска за лице, Китай, фабрика, продажба на едро, високо качество, покупка, соматропин, гореща продажба, продажба

Запитване

You Might Also Like