Т3Liothyronine натрий 25mcg таблетки

Т3Liothyronine натрий 25mcg таблетки

Т3 полиуретанова натрий 25mcg Таблетки
Състав на всяка таблетка съдържа: Т3 натриев 25mcg
Представяне: бледозелени таблетки от 25 mcg, 100 бутилка за таблетки
Съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца; предпазват от светлина; съхранявайте на хладно сухо място;
Чат сега

Информация за продукта

Т3 полиуретанова натрий 25mcg Таблетки


Състав на всяка таблетка съдържа: Т3 натриев 25mcg

Представяне: бледозелени таблетки от 25 mcg, 100 бутилка за таблетки

Съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца; предпазват от светлина; съхранявайте на хладно сухо място; не съхранявайте в хладилник

t3


Описание на продукта:


Трийодтиронин, известен също като Т3, е хормон на щитовидната жлеза, но не анаболен стероид . Той засяга почти всеки физиологичен процес в тялото, включително растеж и развитие, метаболизъм, телесна температура, и сърдечната честота. Той се използва медицински за лечение на случаи на тиреоидна недостатъчност, затлъстяване, някои метаболитни нарушения и умора. Културисти са особено привлечени към този наркотик за способността му да изгори тялото излишните мазнини. Най-често се използва по време на подготовката на конкурса, човек може значително да намали количеството на съхраняваните мазнини без да бъдат принудени да силно ограничаване на калориите.

 

Производството на Т3 и неговия прохормомен тироксин (Т4) се активира от тироид-стимулиращия хормон (TSH), който се освобождава от хипофизната жлеза. Т3 в тялото е отговорен за регулиране на усвояването на различни хранителни вещества в клетките и в митохондриите на тези клетки, за да се използва ефективно за производството и консумацията на енергия.Дози:

 

Има 2 начини за дозиране на Т3.

В първия начин, целта е да се постигне постоянен край в загуба на мазнини или да помогне за поддържане на почти-лично идеален тялото състав. В този подход, дозиране на Т3 е много ниска, за предпочитане 12.5 мкг/ден, но в някои случаи колкото е 25 мкг/ден. В долния край на този диапазон, обикновено щитовидната тестване ще покаже не откриваеми потискане дори при продължителна употреба. В горната част, умерено потискане понякога се наблюдава, но резултатите са по-добри, когато Т3 не е взето, и потискането се обръща бързо при прекратяване на употребата на Т3.

 

В другия начин, целта е да се постигне доста съществено увеличение на скоростта на загуба на мазнини, на известната цена на индуциране на потискане на щитовидната жлеза. Най-за предпочитане е дозата е за 50 мкг/ден, но в някои случаи може да бъде по-висока 75 мкг/ден. За предпочитане е такава употреба да не се извършва, а само за ограничен период от време, като 8-12 седмици, въпреки че няма точно изискване за времева рамка.


t3 25mcg


Свързани продукти

tabs


QQ图片20170315140316.jpg

Информация за контакт:

Корпоративна пощенска кутия:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:86-18789401944

 Hot Tags: t3 liothyronine натриев 25mcg таблетки, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също