Тестостерон Undecanoate

Име на продукта: Тестостерон Ундеканоат
CAS NO: 5949-44-0
227-712-6
Анализ: 98% мин.
Молекулна формула: C30H48O3
Молекулно тегло: 456.7
Опаковка: 1кг / калай
Символ: Бял кристален прах
Чат сега

Информация за продукта

Тестостерон Undecanoate

Подробности за продукта:

Основна информация за продукта:

Описание на продукта:

Име на продукта: Тестостерон Ундеканоат

Друго име: Тест unde, тестостерон undecanoate, тестостерон unde, тест undecanoate, тест unde 98% мин.

CAS NO.:5949-44-0

227-712-6

Анализ: 98% мин.

Молекулна формула: C30H48O3

Молекулно тегло: 456.70

Външен вид: бял или почти бял кристален прах

Опаковка: 1кг / калай

Характер: Бял кристален прах.

MOQ (мин количество за поръчка): 10 грама.

Степен : Фармацевтичен клас

Опаковка: В плик с фолио или барабан.

Производство: Ронгхсин

Употреба: Фармацевтични материали, Стероиден хормон, Anabolin. Като мъжки хормон и анаболни хормони.


Описание на продукта

Тестостерон Undecanoate / тест unde Cas5949-44-0перорално в кръвния поток през черния дроб. Когато стероид съединение се дава по този начин без някаква форма на структурна защита, Тя ще бъде бързо разбити по време на "първо преминаване".
Този процес оставя много малко стероид непокътнати, основно деактивиране на лекарството. Добавяне на метил група (c-17 AA) към структурата е един от начините да го предпази от този процес, обаче стресът също се поставя върху черния дроб като резултат.

В някои случаи този стрес може да доведе до действително увреждане на чернодробните тъкани, така че дизайнерите на този стероид търси друг начин за защита на молекулата на тестостерона. С тестостерон Undecanoate/тест unde, Това е постигнато чрез вземане на форма на тестостерон, който ще се абсорбира чрез лимфната система. Това се дължи на високата си разтворимост на мазнини, предизвикани от естер, и неговата суспензия в масло.

Като съединение абсорбира този начин се смята за много изгодно, тъй като позволява стероид да байструктивна първо преминаване през черния дроб. Това би трябвало да позволи на съединението да влезе в кръвния поток непокътнати, без да е необходимо да се налага да се налага да се промени сурово химично вещество. Естерът се счупва, след като е в обращение на разбира се, получаване на свободно активна фармакокинетиката на орален тестостерон. В дизайна този стероид изглежда да бъде undecanoate че на напълно черен дроб безопасно и устно активна форма на тестостерон. 

Ползите от тестостерон Undecanoate/тест unde прахове

A.Увеличаване на загуба на мазнини

B.Увеличаване на мускулите печалби
В.Повишаване на доверието
D.Boost либидото
По-добър сън

Е:Увеличаване на настроението 图片k.png 

Информация за контакт

Ентърпрайз mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Ако сте доволни от нашите 99% чистота тестостерон undecanoate/ тест undecanoate-силните анаболни сурови прахове стероиден хормон cas5949-44-0 за мъжки пол, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идва в високо качество, високо качество соматропин продукти за продажба трябва да бъде най-добрият избор. Моля, имайте право да купувате или да продавате на едро горещите продукти от нас.


Hot Tags: Тестостерон Undecanoate, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също