Тренболон енантат

Информация за продукта:

Име на продукта: Тренболон енантат

Чистота: 99,5%

Външен вид: жълт или бледожълт кристален прах

Фармакологична класификация: анаболен стероид Терапевтична класификация
Чат сега

Информация за продукта

Продуктподробности:

Основна информация за продукта:

ProductName: Тренболон енантат
Псевдоним: тренболоенантат; тремболоенантат; триенболоенантат
Чистота: 99,5%
Външен вид: жълт или жълтокристален прах
Фармакологична класификация: анаболикстероид
Терапевтична класификация: еритропоетичен, анаболен стероид
Молекулярна формула: C25H34O3
Молекулно тегло: 382,54
EinecsNo: 245-669-1

Загуба при сушене: ≤0,5%
Изчезване: ≤1.0
Оптично въртене: +39 ° ~ +43 °

Клас: Фармацевтичен клас

Опаковка: Във фолио или барабан.

MOQ (минимално количество за поръчка): 10грама.

Производство: RongXin

Употреба: Тренболон енантат се предлага само от подземни лаборатории и не е предназначен за консумация от човека, въпреки че се счита за идеално лекарство за културисти, които искат да изгарят мазнини и да натрупат мускули, въпреки че дългият му естер прави неразумно за професионалните спортисти, които се подлагат на тестване да използвам.

Tren  EnanthateTrenbolone Enanthate


Описание на продукта:

Тренболон Енантатекас10161-33-8също блести е в способността му да запазва в голяма степен чистата мускулна тъкан. Когато се храним, за да губим телесни мазнини, не тегло, а телесни мазнини, трябва да сме в калориен дефицит; трябва да изгаряме повече калории, отколкото консумираме. В резултат на това, когато тялото се бори с промяната с желанието да се закачи за складираните телесни мазнини, поради естеството на оцеляване, чистата мускулна тъкан често се жертва, за да отговори на своите енергийни нужди. Тъй като губим по-чиста мускулна тъкан, това забавя скоростта на метаболизма и, разбира се, влошава физиката; Trenbolone Enanthate ще предотврати това. Разбира се, става още по-добре; чрез своите характеристики, Trenbolone Enanthate ще осигури максимални визуални ефекти на кондициониране.

Тренболон Енантатътастероид, който ще увеличи значително увеличаване на здравината, повече работа може да бъде обезщетена, а вие няма да бъдете изцяло отфастанд и вила също ще играете важен валент за възстановяване и изцеление.


Функцията на тренболон енантат:

Trenbolone Enanthate е 19-нортестостеронов (19-нор) анаболен андрогенен стероид. Етикетът 19-nor се отнася до структурна промяна на тестостероновия хормон, тъй като липсва въглероден атом на 19-та позиция. Това е същата класификация, дадена на популярния хормон нандролон, който съставлява популярния анаболен стероид Deca Durabolin. Всъщност, тренболонът е просто модифицирана форма на нандролон, която сама по себе си е просто структурно променена форма на тестостерон. Когато разграждаме различни стероиди, много малки промени ни дават огромни разлики, но връзките в общ смисъл често са много по-тясно свързани, отколкото бихме могли да осъзнаем. Що се отнася до тренболоновия хормон, това е нандролоновият хормон с добавена двойна връзка при въглерод 9 и 11. Тази структурна промяна забавя метаболизма му, значително увеличава афинитета му на свързване към андрогенния рецептор и го инхибира от ароматизиране. Макар че това наистина е лека модификация, той наистина създава различен хормон, който е много по-мощен от нандролон. Trenbolone Enanthate, както всички Tren носи и анаболен рейтинг от 500 и андрогенен рейтинг от 500. По-важното е, че неговата транслираща активност напълно съответства на структурните му рейтинги, което означава, че ще бъдат показани силни и изразени анаболни и андрогенни ефекти.


HPLC


Trenbolone Enanthate factory

Пакет&усилвател; Съхранение

1. 25kgs / барабан, вътрешен от двойна пластмасова торба, 1 ~ 20kg от алуминиево фолио вакуумна торба.

2. Съхранява се в хладен&усилвател; изсушете добре затворен контейнер, пазете от влага и силна светлина / топлина.

3. Срок на годност: Три години при съхранение в кладенец.


Chinese Trenbolone Enanthate
Информация за връзка:

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Ако сте' сте доволни от нашия тренболон енантат / тренболон параболан cas10161-33-8 най-силните инжекционни анаболни 99% чистота на прах стероиди, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Предлагайки се с високо качество, висококачествените продукти за соматропин за продажба трябва да бъдат вашият най-добър избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро продуктите с гореща продажба от нас.


Hot Tags: Тренболон енантат, Китай, фабрика, на едро, високо качество, купува, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също