17-метилтестостерон

Име на продукта: 17-метилтестостерон

Химично наименование: Метилтестостерон

CAS номер: 58-18-4

Номер на EINECS: 200-366-3

Молекулярна формула: C20H30O2
Молекулно тегло: 302,46 〈br/〉
Точка на топене: 162-168 ° С

Анализ: 99,5%

Външен вид: Бял прах
Чат сега

Информация за продукта

17-метилтестостерон

Информация за продукта:

Основна информация за продукта:

Име на продукта: 17-метилтестостерон
Химично наименование: Метилтестостерон
CAS номер: 58-18-4
Номер на EINECS: 200-366-3
Молекулярна формула: C20H30O2
Молекулно тегло: 302.46
Точка на топене: 162-168 ° С
Анализ: 99,5%
Външен вид: Бял прах

Минимално количество за поръчка: 10грама.

Клас: Фармацевтичен клас

Производство: RongXin

Съхранение: Засенчване, ограничено съхранение
Време за доставка: В рамките на 3 работни дни след плащането Ви.

Доставка: EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS.E-express.
Употреба: Фармацевтичен материал, андроген за дефицит на тестостерон, заместителна терапия може да се използва и за функционално маточно кървене, лечение на апластична анемия и други заболявания.


Описание на продукта:

Метилтестостеронcas58-18-4 е стероиден хормон от андрогена и се открива при бозайници и други гръбначни животни. анаболен стероид. Метилтестостеронът cas58-18-4 играе ключова роля в развитието на мъжката репродуктивна тъкан като тестисите и простатите. В допълнение, метилтестостеронът е от съществено значение за здравето и благосъстоянието, както и за предотвратяване на остеопороза, метилтестостеронът се запазва чрез повечето гръбначни животни, въпреки че рибите имат малка разлика от наречения 11-кетотестостерон.

Ефектите на Метилтестостерон cas58-18-4 се предизвикват чрез просто увеличаване на количеството циркулиращи андрогени чрез екзогенна употреба на този хормон. Това може да се направи за борба със състояние, породено от ниски нива, или може да бъде за повишаване на нивата на андроген над базовите нива, за да се помогне в борбата с друго състояние.

Rongxin BIo-Tech Co., Ltd ще ви предостави най-доброто качество за метилтестостерон cas58-18-4 сурови прахове.

Bodybuilding.jpg图片1.png

Функция:

Метилтестостерон/17-метилтестостерон може да насърчава мъжките полови органи и се използва в стадия на разсад за смяна на пола. Метилтестостеронът е стероиден хормон от андрогена и се среща при бозайници и други гръбначни животни. Метилтестостеронът се секретира предимно при тестовете на пощата и яйчниците на жените, въпреки че малко количество се секретира и от надбъбречните жлези, Метилтестостеронът е основният мъжки полов хормон и анаболен стероид.

Метилтестостерон/17-метилтестостерон играе ключова роля в развитието на мъжката репродуктивна тъкан като тестисите и простатите. В допълнение, метилтестостеронът е от съществено значение за здравето и благосъстоянието, както и за предотвратяване на остеопороза, метилтестостеронът се запазва чрез повечето гръбначни животни, въпреки че рибите имат малка разлика от наречения 11-кетотестостерон.Конкурентно предимство на компанията Rongxin Bio-Tech:

1. Качество: всички продукти се произвеждат по GMP, чистота над 99%.
2. По-конкурентна цена от фабриката директно.
3. Персонализирани: приемете, ние ще предоставим OEM услуга за пептидите, hgh, steriods сурови прахове и други продукти.
4. Бърз ден на доставка: пратката ще се извърши в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането.
5. Безопасна доставка: балон + алуминиева торба + кашон
6. Начини на плащане: Money gram, Western Union, T / T авансово плащане или плащане с банков превод.
Информация за връзка

Корпоративна пощенска кутия: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Ако сте' сте доволни от нашето добро качество тестостеронов стероиден хормон метилтестостерон (17-метилтестостерон) суров прах cas58-18-4 стероиди се увеличава, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Предлагайки се с високо качество, висококачествените продукти за соматропин за продажба трябва да бъдат вашият най-добър избор. Моля, бъдете свободни да купувате или продавате на едро продуктите с гореща продажба от нас.


Hot Tags: 17-метилтестостерон, Китай, фабрика, продажба на едро, високо качество, покупка, соматропин, гореща продажба, продажба

Запитване

Може да харесаш също