Mesterolone суров прах

Основна информация за продукта:
Име:Местеролон
Друго име: Провирон
CAS No:1424-00-6
Einecs No: 215-836-3
MF: C20H32O2
3000000000000000000000000000000000
Чистота: 99%
Ефективна доза: 25-200mgs/ден
Степен:Фармацевтична степен
Чат сега

Информация за продукта

Mesterolone суров прах

Подробности за продукта

Основна информация за продукта:

Име:Местеролон

Друго име: Провирон
CAS No: 1424-00-6
Einecs No: 215-836-3
MF: C20H32O2
3000000000000000000000000000000000
Чистота: 99%
Ефективна доза: 25-200mg/ден
Активен живот: до 12 часа
Време за откриване: 5-6седмки

Степен : Фармацевтичен клас

Опаковка: В плик с фолио или барабан.

описание: бял или почти бял кристален прах

MOQ (количество за мин. поръчка): 10 грама.

Производство: Ронгхсин

Употреба: Фармацевтични материали, Стероиден хормон, Anabolin. Като мъжки хормон и анаболни хормони.


Описание на продукта

Местеролое перорално приложим андроген и дихидротестостерон (ДХТ) производно. В края на 70-те и началото на 80-те години, Той е бил използван с известен успех в контролирани проучвания на мъже, страдащи от различни форми на депресия.

Mesterolone.png

Провирон / местеролонможе действително да работи за да потенцира дейността на други стероиди чрез изместване на по-висок процент в свободен, несвързан състояние. Сред спортистите Провирон се използва предимно като антиестроген. Mesterolone се смята, че да действа като антиароматаза в тялото, предотвратяване или забавяне на превръщането на стероиди в естроген. Провиро може да допълни добреизследован андроген, и доведе до увеличаване на твърдостта и плътността на мускулите. Жените по-специално намери един 25 мг таблетка ефективно ще смени съотношението андроген/естроген, и може да има голямо влияние върху физиката.


Mesterolone добавки тези естествен тестостерон, производството на сперматозоиди (сперматогенезата) е неуплътнена от mesterolone в сравнение с други лекарства, използвани в тази област.


Mesterolone използване

Провирон е популярното име за орален андроген (1 метил-дихидротестостерон). Местеролон често се използва като антиестрогенно лечение и може да се използва от тези, които са имали лоша реакция към тестостерон лечение. Лекарството е доказано, че е полезно при лечение на сексуална дисфункция, импотентност и ниско либидо. Местеролон се свързва с естрогенните рецептори, намаляване на тяхната активност, което не само намалява производството на естроген, но също така насърчава естественото производство на тестостерон в организма.

Използва се за лечение на мъжки хипогонадизъм и сперматозоиди намаляване на безплодие.

Mesterolone е устно приложими андроген, и ДХТ производно, се продава под марката провирон, В края на 70-те и началото на 80 на Mestero самотен е бил използван с някои успех в контролирани проучвания на мъже, страдащи от различни форми на депресия. И двете групи на местеролон и плацебо се подобри значително и не са статистически значими разлики между двете групи. друг, 100mg mesterolone cipionate е прилага два пъти месечно, Mesterolone е относително слаб андроген и рядко се използва за заместител терапии.

Свързани продукти

Стероид Прахове (стероид премиксирани течности също на разположение).


Тестостеронова основа

База Болденоне

Тестостерон ацетат

Болденон ацетат

Тестостеронът Cypionate

Болденон undecy(равновесие)

Тестостерон деканоат

Болденон пропионат

Тестостерон енантитет

Болденон Cypionate

Тестостеронът изокапроат

Нандролон база

Тестостерон фенилпропионат

Нандролон деканоат

Тестостерон пропионат

Нандролон фенилп(Durabolin)

Тестостерон Undecanoate

Нандролон недециолат

Methyltestosterone

Нандролон ципионат


Информация за контакт

Ентърпрайз mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Ако сте доволни от нашата гореща продажба провирон(mesterolone) cas1424-00-6 Културизъм стероиди за мускулна печалба стериоди сурови прахове масло загуба прохормони, добре дошли да се свържете с нашата фабрика. Идва в високо качество, високо качество соматропин продукти за продажба трябва да бъде най-добрият избор. Моля, имайте право да купувате или да продавате на едро горещите продукти от нас.


Hot Tags: Mesterolone суров прах, Китай, фабрика, търговия на едро, високо качество, купи, соматропин, гореща продажба, за продажба

Запитване

Може да харесаш също